Hieronder kun je de meest gestelde vragen terug vinden. Mocht je jouw vraag hier niet tussen vinden of wil je een uitgebreider antwoord, neem dan contact met ons op.

* Hoeveel kost het om een tweelingwieg te huren?

Het huren van een tweelingwieg bij Dubbelgeluk Tweelingwiegen kost 11,50 euro per week.

* Hoe lang moet ik een tweelingwieg huren?

De minimale huurperiode is 14 weken, maar je mag deze uiteraard ook langer huren. Er kan per hele week verlengd worden. Een wieg wordt in veel gevallen zo’n 4 maanden gebruikt en veelal vindt men het prettig om een maand voor de uitgerekende datum de wieg al in huis te hebben.

* Hoe groot is de wieg?

De afmetingen van de tweelingwieg zijn:

  • De tweelingwieg          86,5 x 86,5 x 84 cm (lxbxh).

* Hoe groot is de transportkoffer?

De afmetingen van de transportkoffer zijn:

  • De transportkoffer        95 x 91 x 19 cm (lxbxh).

Voor het tillen van de transportkoffer is deze voorzien van praktische handvatten. Let op, door de grootte van de transportkoffer is het verstandig het tillen met twee personen te doen. Bij het ophalen of terugbrengen van de tweelingwieg bij ons thuis is er altijd iemand om mee te helpen.

* Kan de tweelingwieg ook bezorgd worden?

Ja, je kunt tegen een vergoeding gebruik maken van onze bezorg- en ophaalservice. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de reisafstand tussen huurder en verhuurder. Het bezorgen/ophalen is altijd in overleg en op afspraak. Er wordt gerekend met een kilometerprijs van 0,50 cent per kilometer, de afstand wordt berekend via de ANWB routeplanner. Voor adressen op de Waddeneilanden geldt een afwijkend tarief. Voor het juiste tarief kun je contact opnemen met Dubbelgeluk Tweelingwiegen.

* Worden er ook lakentjes en dekentjes bij geleverd?

Ja, je ontvangt bij het huren van de tweelingwieg 4 witte Airgosafe hoeslakens, 2 witte katoenen dekentjes en 2 overtrekjes (zowel de voor als achterkant is te gebruiken, deze hebben verschillende patronen en kleuren).

* Op de foto’s zie ik verschillende kleuren overtrekjes, mag ik zelf kiezen?

Ja je hebt de keuze uit 6 varianten overtrekjes (lichtroze, fuchsia, zand, grijs, marineblauw en paars). Zowel de voor als achterkant is te gebruiken, deze hebben verschillende patronen en kleuren. In totaal zijn er 2 overtrekjes inbegrepen bij de huurprijs. (zie Foto’s)

* Ik zou graag extra overtrekjes willen huren/kopen, kan dat?

Ja, je kunt voor 1,25 euro per week een overtrekje extra huren. Wil je graag een overtrekje kopen, dan kun je contact met ons opnemen voor de mogelijkheden en de prijzen.

* Op de foto’s staan hemeltjes met verschillende varianten hangertjes, mag ik hier uit kiezen?

Ja, dit hangertje zit bij de huurprijs inbegrepen en je mag zelf bepalen of je voor een grijze, lichtroze, fuchsiaroze of zandkleurige, marineblauwe of paarse  hangertje gaat. De lichtroze en zandkleurige hanger is in de vorm van een olifantje. De fuchsiaroze en grijze hanger is in de vorm van een ster. De paarse en marineblauwe hanger is in de vorm van een maantje. Wil je geen hangertje, dan kan dat uiteraard ook. (zie Foto’s)

* Ik zie op de foto’s allemaal leuke accessoires, zoals de olifanten knuffels, zijn deze ook te koop?

Ja, alles wat je op de foto’s ziet is bij ons te koop en kan in vele gevallen bij het ophalen van de tweelingwieg meegeleverd worden. Tevens is het mogelijk om artikelen op te sturen bij betaling van verzendkosten. Bij het kopje Webshop vind je de verschillende artikelen met de bijbehorende prijzen. Zie je iets leuks op een foto maar zou je het in een andere maat of kleur willen hebben, neem dan gewoon contact met ons op. Dan kunnen we naar de mogelijkheden kijken om dit ook te leveren.