Speeltuin

Speeltuin

Met dit soort mooie dagen is het natuurlijk geweldig om naar buiten te gaan. Even wat frisse lucht happen, de zon op je huid voelen en vooral ook de energie kwijt raken. Dat is bij onze drie kinderen geen overbodige luxe, want het zijn soms net stuiterballen met een oneindige duracell batterij erin. En zodra het dus maar even kan gaan we met z’n allen even op pad, naar de winkels, het bos, de eendjes etc. Dit keer hadden we een speeltuinenroute in ons hoofd. IMG_4673

 

Onze zoon van vier wist al waar hij naartoe wilde. Eerst naar de gele speeltuin want daar spelen veel leuke kinderen, dan door naar de speeltuin bij de ‘andere’ school (waar hij zelf dus niet op zit) want daar hebben ze 2 glijbanen en dan eindigen bij ONZE speeltuin zodat ze nog konden schommelen. En de tweeling ging uiteraard ook gezellig mee, eens even de wereld van speeltuinen ontdekken! En dat hebben ze ook absoluut gedaan. Was het in het begin nog ietwat spannend en onwennig allemaal, al snel voelden ze zich allebei helemaal thuis tussen de klimrekken, wipkippen, rekstokken en noem maar op. De grote favoriet was toch wel de glijbaan.

IMG_4680En dus kon mama aan het werk, zodra de dame bovenop was en klaar was om te glijden kon meneertje ook opgetild worden om plaats te nemen bovenaan. Om vervolgens iedereen weer netjes naar beneden te begeleiden en opnieuw op het trappetje zetten om weer en weer en nog een keer te glijden! Ik had het er maar druk mee en af toe stond het zweet op mn voorhoofd omdat het allemaal maar nét goed ging. Maar de grote glimlach op hun gezicht maakte alles goed en we gaan dus maar snel weer een keertje terug.

Getagd met , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*