We hebben meerdere tweelingwiegen om te verhuren, in elke wieg kan ieder kindje op zijn of haar eigen matrasje liggen. We verhuren één model tweelingwieg. Voor slechts 11,50 euro per week (lees ook bij Tarieven) kun je al een complete tweelingwieg bij ons huren.

Alle tweelingwiegen zijn vervaardigd van duurzame, kwalitatief goede materialen en zijn voorzien van een dubbele bodem. Dit biedt de tweeling meer comfort, maar nog belangrijker is dat het ook meer veiligheid creëert. De tweelingwiegen voldoen aan de Europese NEN-EN 1130 veiligheidsnormen.

We hebben voor onze tweelingwiegen gekozen voor het Maxxi Air/Airgosafe concept, bestaande uit een Comtex koudschuim matras met afneembare en wasbare anti-allergisch tijk. De Airgosafe topper heeft een 3D plaat en hoes met een honingraatstructuur waarvan de plaat uitneembaar is en geen stofophoping geeft na het wassen. De plaat is hoog en zorgt er zo voor dat er een betere aan- en afvoer van lucht is. Jouw kindje kan dus op elk moment vrij ademen. De matrastopper is voorzien van een zachte bovenzijde en geeft dan ook geen verdere irritaties. Het Airgosafe hoeslaken is gemaakt van een ademende en absorberende stof dat een maximale luchtdoorlaatbaarheid garandeert. Hierdoor heeft je baby een vrije ademhaling, een droog slaapcomfort en een aangename zachtheid.

Iedere tweelingwieg wordt compleet geleverd, dit betekent concreet dat het volgende er bij geleverd wordt:

  1. 2x Comtex koudschuim wiegmatras 80×40 cm
  2. 2x Airgosafe matrastopper
  3. 4x Airgosafe hoeslaken
  4. 2x Katoenen deken
  5. 2x Overtrekje (zowel de voor als achterkant is te gebruiken, deze hebben verschillende patronen en kleuren) voor katoenen deken (kies je eigen varianten, zie foto’s)
  6. 1x Hemel met piekstok (eventueel aangevuld met hangertje in kleur, zie foto’s)

Verschillende patronen en kleuren wieg overtrekjes (kies je eigen varianten, zie foto’s):

Om je tweelingwieg helemaal compleet te maken of als kraamkado te geven hebben wij hele leuke knuffel olifantjes te koop, verschillende kleuren zijn mogelijk voor slechts 12,50 euro per stuk. zie foto’s.

Onze tweelingwiegen worden geleverd in een handige transportkoffer en zijn zeer eenvoudig zelf in elkaar te zetten. Voor het tillen van de transportkoffer is deze voorzien van praktische handvatten. Een montage instructie en inpakinstructie voor de tweelingwieg zijn te vinden aan de binnen zijde van de transportkoffer. De afmetingen van de tweelingwieg en transportkoffer zijn:

  • De tweelingwieg          86,5 x 86,5 x 84 cm (lxbxh).
  • De transportkoffer        95 x 91 x 19 cm (lxbxh).