Druk?!

Ik kan het me nog zo goed herinneren, alle vrienden van ons die toendertijd al twee kids hadden zeiden tegen ons, geniet er nu nog maar lekker van, want zodra je er twee hebt ipv 1 dan heb je het pas echt druk. Terwijl wij echt serieus vonden dat we het best druk hadden met onze enige zoon. Met alles regelen van bijvoorbeeld kinderopvang, de uitgebreide bedrituelen, het opvoeden, de hele rataplan! En natuurlijk knikten we en reageerden we met, ja dat zal best, ik geloof je graag! En toen bleek ik zwanger, er zou een tweede komen, dus meer drukte. Maar die tweede bleek stiekem twee en drie te zijn dus NOG meer drukte, plannen en chaos. En ja, eigenlijk geen directe vrienden die in hetzelfde schuitje zaten en het dus konden herkennen. We hebben geprobeerd ons maar niet al te druk te maken van te voren en het gewoon op ons af te laten komen. Misschien zou die drukte wel meevallen of misschien zou het wel druk zijn maar gewoon leuk, goed te hanteren druk!

Drukte tweelingEn nu zijn we met een gezinnetje met drie kleintjes en vaak lach ik nog als ik denk aan onszelf met maar 1 kind. Natuurlijk waren we druk, dat is tegenwoordig iedereen, ik denk dat het woord in de top 10 staat van meest gebruikte woorden. Maar nu zijn we niet druk, we zijn hectisch gezellig, chaotisch gestructureerd maar bovenal een vrolijk, gelukkig gezin dat het fijn vindt om samen te zijn en er het beste van te maken. Ik ren soms door het hele huis om het huishouden af te krijgen, drie kinderen in bad te doen, ondertussen Albert.nl binnen te laten, dan weer naar boven om de bedden te verschonen, snel weer naar beneden om fruithapje te geven en dan weer naar boven om ze in bed te leggen, maar dat noemen we nu niet meer druk in dit huis, wij noemen het Gekkenhuis!

Getagd met , ,
1 Reactie op “Druk?!
  1. Debby schreef:

    Haha, ja 1 is een makkie, heel herkenbaar. Maareh, zullen we eens tellen hoe vaak je het woordje ‘druk’ hebt gebruikt in je stukje 😉
    Jullie doen het super!!! Maar ik hoop voor 2014 dat er wat meer rust voor jullie komt
    liefs Debby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*