Bandana slabbers

Bandana slabbers

IMG_6156Toen Xavi nog heel klein was kon hij behoorlijk veel kwijlen. Je kon soms een heel spoor volgen op de vloer waar hij precies gekropen had en als je naar z’n shirtje keek dan leek het soms net alsof er een heel bekertje water over hem heen was gevallen. Bij Yuna en Quint hoopten we eigenlijk een klein beetje dat dit wat minder zou zijn, maar helaas, dat is niet het geval. We hebben nu twee kwijlende kinderen in huis die regelmatig met een nat shirt rondlopen die ze slechts een kwartiertje aan hebben. Onze wasmachine draait overuren en in de kast hebben we standaard extra shirtjes liggen, gewoon voor het geval dat. Zodra er een tandje doorkwam was het helemaal geen doen meer, want dan liep het er soms met straaltjes tegelijkertijd uit. Inmiddels is het gelukkig een stuk beter, de meeste tandjes zitten er in en zolang ze overdag hun speentje wat meer uit laten gaat het best goed. We hebben er wel eens over gedacht om de slabbetjes gewoon maar om te laten overdag, maar ja, dat vonden we eigenlijk toch ook niet echt een oplossing. Op de foto’s die we maakten stonden ze altijd met zo’n rare slab en echt heel comfortabel zat het nou ook niet echt bij ze.

Inmiddels had ik via social media contact gekregen met Nicole en zij vertelde mij over haar eigen bedrijfje Kleine Lucas, een webshop waar ze prematuur kleding verkoopt maar ook allerlei leuke handgemaakte artikelen zoals luiertaarten, badcapes en speelkubussen.   En jawel, daar kwamen op FacebIMG_6160ook in ene hele leuke foto’s van vrolijke bandana slabbers voorbij. Dat leek me nou echt eens leuk om te testen bij onze tweeling. In principe zijn ze voor kinderen die wat kleiner zijn, maar er zitten gelukkig twee drukkers op dus je kunt ze lang gebruiken en zijn dus ook geschikt voor deze leeftijd.

Bij het om doen keken ze allebei nog wat geïrriteerd, zo van wat denk jij nu te gaan doen mama, maar eenmaal om was het prima en hebben ze de hele tijd zo rond gelopen. Ze staan echt eedubbelgeluk bandana tweelingn stuk hipper dan zo’n standaard slab , ze zijn er echt in eindeloos veel variaties verkrijgbaar en ze dragen prettig. Aan het eind van de dag hadden we een schoon shirtje (ja, ik laat even de andere speelvlekken buiten beschouwing 😉 en konden we alleen de slabber even omspoelen en laten drogen. Die kan gewoon nog een keer gebruikt worden.

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar deze bandana slabbers of vind je het leuk om alle andere artikelen eens te bekijken ga dan snel naar www.kleinelucas.nl

prematuur roze hart Kleine lucas prematuur kleding kleine lucas vlaggenslinger kleine lucas kubus kleine lucas bandana uiltje

 

 

 

Getagd met , , , , , ,
2 reacties op “Bandana slabbers
  1. Nicole schreef:

    Superleuke blog over mijn bandanaslabbers…. Dank je wel!!!!!

  2. Samantha Joosse schreef:

    Goede tip van die bandana’s! Leuke blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*