Allerlaatste dag voor de tweeling op het kinderdagverblijf

Tweeling kinderdagverblijf afscheidEn dan in ene is het zover, je kleintjes zijn groot geworden. Heel groot, want ze zijn 4 jaar nu en het is tijd om een tijdperk af te sluiten. Eigenlijk dacht ik dat ik dat heel makkelijk zou vinden, maar niks is minder waar. Yuna en Quint gaan al 4 jaar lang, 2 dagen in de week, met heel veel plezier naar kinderdagverblijf Twinkel en in die 4 jaar tijd bouw je een fijne band op met de leidsters. Xavi had nagenoeg precies dezelfde leidsters toen hij naar het kinderdagverblijf ging dus eigenlijk zijn we inmiddels al 6 jaar met hen verbonden. Wij vertrouwden hen onze kinderen toe, ze werden daar getroost en opgevangen als dat nodig was en vooral werden ze daar voorbereid op het tijdperk wat nu voor de deur staat…. De basisisschool!

tweeling afscheid kdv 4 jaar

Yuna en Quint zelf vinden het fantastisch. Ze willen heel graag naar de basisschool en zijn er helemaal klaar voor. Ze vinden het ook jammer dat ze niet meer naar Twinkel gaan en dan vooral omdat ze de lieve juffen gaan missen en een paar vriendjes niet meer of in ieder geval een stuk minder zullen zien. In hun groep zitten, hoe bijzonder is dat, 2 tweelingen en 1 drieling en vooral met de andere tweelingen hebben ze een hele bijzondere, hechte band. Waarschijnlijk toch omdat ze elkaar nog beter begrijpen, het feit dat er altijd iemand anders is die dicht bij je is en staat. Gelukkig hebben we de eerste speeldate bij hun vriendjes Bas en Siem al staan, dus ze hoeven ze niet heel erg lang te gaan missen! 

img_9414Bij een afscheid hoort natuurlijk ook een cadeau. Iets wat we aan dtraktatie tweeling afscheid kinderdagverblijfe leidsters wilden geven om hen te bedanken voor de afgelopen jaren en natuurlijk wilden Yuna en Quint zelf ook iets trakteren. Tot nu toe hadden we ieder jaar gewoon samen getrakteerd en dat vonden ze prima, eigenlijk juist heel prettig. Dit jaar kozen we ervoor om ze allebei iets te geven wat ze mochten trakteren. En omdat er al zoveel andere dingen geregeld moesten worden in deze periode, hadden we het ons een keer erg makkelijk gemaakt en alles besteld bij Traktatiebedankjes.

 

 

Quint had mooie setjes van Paw patrol, iets lekkers met een speeltje en Yuna had, hoe kan het ook anders, iets van Frozen. En natuurlijk had ik wat extra besteld, zodat ze het zelf ook mee naar huis konden nemen, je moet natuurlijk over alles nadenken van tevoren J

 
Na mijn werk ben ik ze dan voor de allerlaatste keer gaan ophalen, een laatste dikke knuffel voor de lieve leidsters en nog even goed zwaaien toen we wegreden. Bedankt voor de fijne tijd, we komen zeker nog een keertje terug!! *slik, slik* tweeling traktatie kinderdagverblijf afscheid dubbelgeluk

Getagd met , , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*