Mijlpaalkaarten voor prematuren

Mijlpaalkaarten voor prematuren

 

Tijdtweeling naar huis dubbelgeluk liefdeens mijn zwangerschap van de tweeling heb ik me nooit heel bewust zorgen gemaakt, alhoewel ik maar al te goed wist dat het best spannend is en dat er ook andere risico’s aan verbonden zijn. Wij hadden het geluk dat alles goed is gegaan, zowel tijdens de zwangerschap, als ook bij de bevalling en geboorte. Onze prachtige wondertjes waren beide 2500 gram en hoefden niet in een couveuse. Ze mochten bij mij op de kamer liggen in een warmtebedje en om de zoveel tijd werd de temperatuur hiervan naar beneden afgesteld, zodra ze zichzelf warm konden houden. Zo mochten we na drie dagen al heerlijk met z’n drietjes naar huis toe en wij konden dus meteen al gaan genieten van ons mooie, bijzondere gezin. Hoe anders kan het lopen!
tweeling na geboorte thuis dubbelgeluk tweelingwieg

 

Net als dat het zwanger raken niet voor iedereen zo vanzelfsprekend is, is het ook niet zo vanzelfsprekend dat alle kindjes direct na de geboorte naar huis mogen. In sommige gevallen worden kleintjes geboren voor 37 weken zwangerschap (prematuren) en zullen daardoor veelal wat tijd in een couveuse door moeten brengen. Als ouders kom je in een achtbaan van emoties en je krijgt met allerlei medische dingen te maken waar je wellicht nog nooit van gehoord hebt. Je kleintje is nog zo klein en ieder stapje die in het ziekenhuis gemaakt wordt, is er eentje dichterbij naar het naar huis gaan! Hoe fijn en bijzonder is het dan om al deze belangrijke stapjes vast te leggen.

 

Twee moeders van premature kindjes hebben samen hele leuke prematuur mijlpaalkaartjes ontwortweeling na geboorte thuis dubbelgeluk tweelingwiegpen, die overigens ook heel goed voor kindjes gebruikt kunnen worden die om een andere reden na de geboorte in het ziekenhuis worden opgenomen.
mijlpalenvoorprematuren kaartjes prematuur couveuse

Deze kaartjes zijn speciaal klein gemaakt, want je wondertje is dat ook en je kunt de kaartjes invullen zoals je zelf graag wilt en zo bepaal je zelf wat iedere mijlpaal is. Je pakt gewoon het kaartje van je keuze, legt het bij je kindje of plakt het vast aan de couveuse en maak vervolgens een foto om de mijlpaal vast te leggen. Zo kun je iedereen trots laten zien wanneer hij voor het eerst van de sondevoeding af mag, wanneer hij naar een warmtebedje mag of je schrijft op het kaartje Hmmm lekker, wanneer hij een speentje heeft, of juist lekker heeft gedronken. Of je maakt een foto wanneer hij lekker met papa of mama aan het knuffelen is.

prematuur

Dat is toch fantastisch, alle bijzondere stappen moet je koesteren en met dit mooie, eenvoudige setje kun je dit voor jezelf en later ook voor je kleintje vastleggen. De set bestaat uit 20 mijlpaalkaarten, 5 blanco beschrijfbare kaarten, een whiteboard stiftje en plakgom.

Ook voor meerlingen die te vroeg geboren worden is dit een heel handig setje kaarten, omdat je de kaarten meerdere malen kunt gebruiken. Je schrijft met de whiteboard stift de datum of tekst die je wilt schrijven en vervolgens haal je deze weer eenvoudig weg met een droge doek of babydoekje.

Wil je nog wat meer informatie? Kijk dan snel op http://www.mijlpalenvoorprematuren.nl
Wil je ook graag zo’n setje (15,99 Euro), vanaf nu kun je deze bijzondere kaartjes ook bij Dubbelgeluk Tweelingwiegen bestellen! Neem gerust contact met ons op of bestel de kaartjes in onze mooie, nieuwe webshop

mijlpalenvoorprematuren kaartjes prematuur tweeling

Getagd met , , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*